Etiket met eigen foto en tekst
Etiketten

Wij bedrukken etiketten die je zelf op een fles kunt plakken. Dat scheelt natuurlijk enorm op de verzendkosten, je koopt zelf de wijn en weekt de etiketten los.

Dat kan al vanaf 1 stuk.

Deze speciale etiketten met een sterke hechting, kun je net als bij een sticker eenvoudig van de achtergrond losmaken en op de fles plakken, het is een beetje als behangen, vanuit het midden beginnen, en steeds met je vingen van boven naar beneden strijken richting de zijkanten.  Je  maakt een keuze uit een van onze vaste ontwerpen of levert een foto of logo bij ons in. Het voordeel van alleen de etiketten bestellen is, dat u uw eigen favoriete fles wijn of champagne kunt gebruiken. De prijs is super voordelig bij meer etiketten van dezelfde soort.

Je betaalt altijd eenmalig 6.95, en alle etiketten daarna zijn maar 1 eurootje per stuk, ongeacht wat je erop wilt : foto, tekst, of een combinatie, het maakt niet uit.

Als je een foto erop wilt maken we hem ongeveer op zoals hiernaast, dus een gedeelte met tekst boven en eventueel onder, soms gaat de tekst een beetje door de foto heen als dat leuker staat . De foto komt gewoon in kleur, tenzij je liever zwart wit wilt, zet het dan even erbij.

Als je geen foto hebt maar alleen een tekst erop wilt, klik dan op de optie alleen tekst. Je kunt daar kiezen uit een paar standaardetiketten, waarin je zelf je eigen tekst kunt laten verwerken. Hou het wel kort, want hoe meer je erop wilt, hoe kleiner de letters worden en hoe drukker het aanzicht wordt. 

 

!

 

  • Etiket met foto en/of tekst: 1e € 6,95 vervolgens € 1.- per stuk.  
  • Verzendkosten vanaf € 1.95
  • Afmetingen: H 120 mm x B 90 mm