Donkere shirts met witte letters, (wow-techniek)voorkant

jkl

Teksten kunnen we op zowel licht als donker textiel bedrukken, maar deze methode wordt meestal voor donker gekleurd textiel gebruikt. Er wordt standaard op A4 formaat gedrukt. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes.

Je kunt evt sommige woorden groter of kleiner laten zetten, of in een ander lettertype, maar alle tekst is altijd wit

Als je veel dezelfde shirts wilt laten drukken, is deze "wow" techniek niet de goedkoopste, doordat de afdruk vellen erg prijzig zijn. hierdoor krijg je helaas geen korting als je er meerdere wilt. Je kunt dan beter een licht shirt kiezen, en deze met de transfer techniek voor lichte ondergronden laten bedrukken, daarbij is de korting het hoogst. Ook als je voor en achterkant wilt laten drukken, betaal je bij deze techniek geen spectaculair lagere prijs

 

Vrouwen t shirts moet je bij ons altijd zelf aanleveren.

Dat klinkt misschien niet handig, maar er zijn zoveel soorten meiden en damesshirtjes, dat het zonde zou zijn als jouw favoriete modelletje er niet tussenzit. De een wil een ronde hals, de ander een hoge, een v-hals of juist een heel diep uitgesneden shirt, de een wil gewoon wit, de ander licht rose of een met een polokraagje, ga zo maar door. Stuur je shirtjes gewoon op, of breng ze even langs in de winkel. Dan heb je altijd de perfecte basis voor jouw nieuwe lievelings- shirtje.

Als je zelf shirtjes hebt gekocht, stuur ze dan naar onze winkel , en maak vervolgens de opdracht op deze website af. Als het binnen is, wordt het meteen bedrukt en gaat het uiterlijk de volgende dag weer met de koeriersdienst van post.nl mee. Heel simpel dus. Je kunt het ook langsbrengen als je in de buurt woont natuurlijk.

Het adres om ze op te sturen :

printkado/paperwhite

haarlemmerstraat 189

2312DP leiden

wow voorkant eigen textiel

    Levertijd:op werkdagen voor 12.00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
Bestel
  • Informatie