Teenslippers

Gepersonaliseerde  teenslippers.

Een groot succes bij ons bijvoorbeeld: iemand voor langere tijd naar het (warme) buitenland vertrekt voor studie of stage, voor een pas getrouwd koppel, om mee te nemen op huwelijksreis, of laat allemaal dezelfde maken voor je studie dispuut, het is altijd geweldig een paar teenslippers met eigen foto te hebben die helemaal anders zijn dan die gewone uit de winkel. 

 

 

Ook kun je kiezen voor een achtergrond in een van de twee hout-tinten ( zie foto hieronder) waarin je de naam kunt laten zetten van de drager.

Stuur 1 foto op voor beide slippers,  of 2 foto's als je wilt dat er op er op beide slippers iets anders komt.

Houd er wel rekening mee, dat dit soms erg rommelig eruit gaat zien, vooral als je totaal verschillende foto's gaat gebruiken. Het is beter in dat geval, om het toch op elkaar te laten lijken door bijvoorbeeld een zelfde soort foto te nemen, of een collage te maken die wat lijkt op de andere collage.

Wij maken het zo goed mogelijk passend voor je op de slippers  of zorg zelf voor een opmaak.

Houd er dan rekening mee dat de slippers zijn gemaakt van witte stof, en dat alle lege ruimte wit gaat worden. Als je zelf zorgt voor de opmaak, zorg dan dat je alle ruimte hebt ingevuld, want wit is super besmettelijk bij schoeisel. Soms kan het niet anders, als bijvoorbeeld de foto is genomen tegen een witte achtergrond.

Wij laten nooit opzettelijk gedeeltes wit, als het echt niet passend te krijgen is, vullen we het altijd liever op met iets, een stukje kleur uit de foto of zoiets. We schuiven, roteren en knippen meestal een tijdje tot het allemaal past, maar  als het niet gaat lukken, krijg je altijd een mailtje, om te overleggen of je het zelf passend kunt maken. Zorg ervoor dat je iets aanlevert wat al een beetje de vorm heeft van een rechthoek, en ga er van uit dat er in de rondingen dingen weg gaan vallen en ook dat het gat voor de string erdoorheen moet. Als je een foto met gezichten erop wilt hebben, zorg dan ervoor dat de hoofden allemaal op een en dezelfde rechte lijn zijn, dan kan de foto er zo groot mogelijk op. ( zie eerste slipper hieronder) Als het niet past, gaan we een stukje achtergrondkleur kopiĆ«ren en plakken we dit ernaast, zoals hieronder op de 2e slipper bij de hak is gedaan)                                               

Een collage van fotootjes is ook een super leuk idee voor bijvoorbeeld een studentenclub, met van iedereen een fotootje erop, of een collage van je leukste vakantiefoto's.  Maak dan een collage in een brede, lage vorm, ga er van uit dat er hoofden aan de buitenranden wegvallen, dus zorg dat je de foto's die je aan de buitenranden hebt geplaatst, ook nog eens extra ergens binnenin terug laat komen, want anders mis je strakjes foto's.  Je kunt ook de foto's die bij de ene buiten- aan zitten, bij de 2 e slipper binnenin plaatsen.

We sturen echt alleen proefdrukken op bij zeer grote aantallen. Kijk onderaan op deze pagina als je zelf iets in elkaar gaat knutselen.
 

Gemaakt van 14 mm zwart natuurrubber met witte jersey stof.

  • S - maat 35-38
  • M - maat 39-41
  • L -  maat 42-44
  • kids S-maat 23-26
  • kids M-maat 27-30
  • kids L-maat 31-34            Slippers met fotoSlippers met alleen tekst

Wij hebben standaard mallen gemaakt in Coreldraw formaat en PDF. Deze kun je  gebruiken om zelf je foto's en teksten op te maken.

Download Coreldraw formaat:   Small         Medium          Large