Kussensloop tekst groot

Hier kun je lekker je ei kwijt.

De opdruk is bijna zo groot als het hele kussen (het kussensloop is natuurlijk wat breder), maar doordat het straks lekker bol staat als het kussen erin gepropt zit, lijkt het goed gevuld.

 

 

Wil je wel meer lettertypes, maar vind je zo veel keuzes lastig? Je kunt het ook gewoon lekker aan ons overlaten, zet er dan bij dat je het bijvoorbeeld stoer, lief, sierlijk of fris erop wilt hebben, en klik gewoon willekeurig een lettertype aan die jij leuk vindt, dan zoeken wij er iets leuks bij.

Wij delen het altijd leuk op, bovenaan lekker groot, en eventuele afzenders een stuk kleiner. Als je zelf andere wensen hierover hebt, zet het gewoon bij opmerkingen en dan delen we het op zoals jij het wilt.

Wil je er echt veel tekst op kwijt? Geen probleem, stuur dan ook even een e-mail met de tekst daarin getypt, dan kunnen we het zo overnemen, en dan nog leuk voor je opdelen en de lettertypes erin verwerken.

Als je een buitenlandse tekst hebt, maak er dan maar liever een JPG van, dan kunnen er geen ongelukjes gebeuren met de letters. We kunnen het dan niet meer voor je opdelen, en ook een leuk lettertype moet je zelf al gebruikt hebben bij je eigen opmaak. 

Kussensloop tekst groot