Kussensloop foto groot

Kussensloop met een grote foto

Foto op A3 formaat kussensloop, dus lekker groot.

Als je nog meer erop wilt hebben, kun je onderaan nog voor de buttons kiezen waarmee je ook de achterkant van het kussensloop kunt laten bedrukken.

Kleuren foto's komen gewoon in kleur erop, zo goed mogelijk bijgesneden zodat alle overbodige achtergrond weg is en ook qua kleur en licht proberen we altijd het uiterste uit je foto te halen. Ook houden we niet van rode ogen, dus als het even kan werken we die altijd netjes weg. Als je zwart-wit wilt zet het dan bij de opmerkingen.

Heb je een foto die niet zo goed is, dan hoef je bij ons niet bang te zijn. We proberen er altijd wat van te maken. Soms is bijvoorbeeld omzetten naar zwart-wit een goed plan, of wat extremer met de lichtheid rommelen. Alleen foto's met een te lage resolutie wijzen we af, dat is echt zonde van je geld. Je krijgt dan een mailtje met het vraag of je aan een andere foto kunt komen, of met het voorstel om bijvoorbeeld de foto veel kleiner af te drukken in een herhalend patroon, of dat je je geld terug gestort wilt hebben. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een mislukte kussensloop opgestuurd krijgt.

Wij werken bewust niet met een foto bewerkingsprogramma, maar maken alles wat we hier de deur uit doen liever helemaal zelf op, zodat we zeker weten dat we niet door onervarenheid van de besteller verkeerde keuzes hebben moeten maken. Onze ervaring krijg je gewoon gratis erbij, en waarom zou je daar niet lekker van profiteren?

Kussensloop foto groot