Kussensloop foto en tekst klein

Kussensloop foto en tekst

Bij deze optie maken we de foto en de tekst even belangrijk. Soms is de foto gewoon niet goed genoeg om hem heel groot erop te zetten, of misschien vind je de tekst wel heel belangrijk.

De tekst delen we altijd leuk en speels op. De afzenders wat kleiner, en de bovenste regel, als dit bijvoorbeeld een naam is, lekker groot. Je kunt ook zoals hiernaast in het voorbeeld een bepaald woord echt groot laten drukken, en de rest klein. Geef maar aan bij opmerkingen als je speciale wensen hebt.

Als je meer inspiratie wilt kun je naar beneden scrollen daar de indelingen bekijken. Als je voorkeur hebt voor een van deze, zet dit dan in het opmerkingen vakje erbij. Maar je kunt het ook, lekker makkelijk, gewoon aan ons overlaten, dan kiezen wij een passende indeling voor je uit.

Kleuren foto's komen gewoon in kleur erop, zo goed mogelijk bijgesneden zodat alle overbodige achtergrond weg is en ook qua kleur en licht proberen we altijd het uiterste uit je foto te halen. Ook houden we niet van rode ogen, dus als het even kan werken we die altijd netjes weg. Als je zwart-wit wilt zet het dan bij de opmerkingen.

Heb je een foto die niet zo goed is, dan hoef je bij ons niet bang te zijn. We proberen er altijd wat van te maken. Soms is bijvoorbeeld omzetten naar zwart-wit een goed plan, of wat extremer met de lichtheid rommelen. Alleen foto's met een te lage resolutie wijzen we af, dat is echt zonde van je geld. Je krijgt dan een mailtje met het vraag of je aan een andere foto kunt komen, of met het voorstel om bijvoorbeeld de foto veel kleiner af te drukken in een herhalend patroon, of dat je je geld terug gestort wilt hebben. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een mislukte kussensloop opgestuurd krijgt.

Wij werken bewust niet met een fotobewerkingsprogramma, maar maken alles wat we hier de deur uit doen liever helemaal zelf op, zodat we zeker weten dat we niet door onervarenheid van de besteller verkeerde keuzes hebben moeten maken. Onze ervaring krijg je gewoon gratis erbij, en waarom zou je daar niet lekker van profiteren?

Vind je het leuk om zelf een indeling uit te kiezen, kijk dan hieronder naar indelingen, je kunt het nummer van je keuze bij "opmerkingen" erbij vermelden.

Kussensloop foto en tekst klein