Kussensloop foto en tekst erdoorheen

Kussensloop met de tekst door de foto

Bij deze optie, maken we de foto het belangrijkst op de kussensloop en wordt die op maximale A3 grootte geplaatst. De tekst is in dit geval alleen geschikt voor een paar woordjes en wordt op een rustig plekje in de foto geplaatst, zonder dat de foto onrecht wordt aangedaan, maar wel zo dat het goed te lezen blijft.

Heb je meer tekst, kies dan voor een achterkant erbij, of ga voor een van de andere opties.

Kleuren foto's komen gewoon in kleur erop, zo goed mogelijk bijgesneden zodat alle overbodige achtergrond weg is en ook qua kleur en licht proberen we altijd het uiterste uit je foto te halen. Ook houden we niet van rode ogen, dus als het even kan werken we die altijd netjes weg. Als je zwart-wit wilt zet het dan bij de opmerkingen.

Heb je een foto die niet zo goed is, dan hoef je bij ons niet bang te zijn. We proberen er altijd wat van te maken. Soms is bijvoorbeeld omzetten naar zwart-wit een goed plan, of wat extremer met de lichtheid rommelen. Alleen foto's met een te lage resolutie wijzen we af, dat is echt zonde van je geld. Je krijgt dan een mailtje met het vraag of je aan een andere foto kunt komen, of met het voorstel om bijvoorbeeld de foto veel kleiner af te drukken in een herhalend patroon, of dat je je geld terug gestort wilt hebben. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een mislukte kussensloop opgestuurd krijgt.

Wij werken bewust niet met een fotobewerkingsprogramma, maar maken alles wat we hier de deur uit doen liever helemaal zelf op, zodat we zeker weten dat we niet door onervarenheid van de besteller verkeerde keuzes hebben moeten maken. Onze ervaring krijg je gewoon gratis erbij, en waarom zou je daar niet lekker van profiteren?

 

Kussensloop foto en tekst erdoor