Donkere shirts met foto opdruk recht (OBM)

Donker tshirt met foto en tekst in de foto.

Je kunt een donker shirt waar je een foto op wilt op 2 manieren laten drukken: zoals hiernaast, met rechte randen (OBM heet dat) of met de foto zwevend, WOW heet dit. (Dan wordt de achtergrond weggehaald van hetgeen je erop wilt hebben. Het is een wat prijziger methode, hiervoor moet je naar de andere button)

Heb je een foto die gewoon vierkant of rechthoekig is en geen lelijke achtergrond heeft, dan kun je nu gewoon deze methode nemen.

Als je een naam of een paar woorden erbij gezet wilt hebben, zetten we deze altijd ergens in de foto. Dit om te voorkomen dat we je ineens op kosten gaan jagen. Als je nl. de tekst los eronder zou willen, en je hebt zwarte shirtjes bij je, dan moeten we ook nog eens de letters gaan pellen uit vinyl, en dan wordt het shirtje al snel twee keer zo duur.

Hou de tekst kort en krachtig, wij zetten hem dan ergens op een rustig plekje in de foto, en zorgen dat het te lezen is.

Vrouwen t shirts moet je bij ons altijd zelf aanleveren.

Dat klinkt misschien niet handig, maar er zijn zoveel soorten meiden en damesshirtjes, dat het zonde zou zijn als jouw favoriete modelletje er niet tussenzit. De een wil een ronde hals, de ander een hoge, een v-hals of juist een heel diep uitgesneden shirt, de een wil gewoon wit, de ander licht rose of een met een polokraagje, ga zo maar door. Stuur je shirtjes gewoon op, of breng ze even langs in de winkel. Dan heb je altijd de perfecte basis voor jouw nieuwe lievelings- shirtje.

Als je zelf shirtjes hebt gekocht, stuur ze dan naar onze winkel , en maak vervolgens de opdracht op deze website af. Als het binnen is, wordt het meteen bedrukt en gaat het uiterlijk de volgende dag weer met de koeriersdienst van post.nl mee. Heel simpel dus. Je kunt het ook langsbrengen als je in de buurt woont natuurlijk.

Het adres om ze op te sturen :

printkado/paperwhite

haarlemmerstraat 189

2312DP leiden

Bestellen OBM foto

    Levertijd:op werkdagen voor 12.00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
Bestel
  • Informatie

Vul de velden in en druk op 'het mandje'.
De foto's verzenden volgt daarna.