Klokje met geboortekaartje

Wat een uniek kraamkado is dit! Een klokje met het geboortekaartje van de baby erin verwerkt is altijd een schot in de roos.

De ouders hebben het kaartje zelf met zorg uitgekozen, en nu hangt het voor altijd aan de muur.

Soms kan de hele voorkant erop, soms is het beter iets langer door te knutselen met het kaartje en door plakken, knippen, en keuzes maken een nieuwe opzet voor het klokje te maken, met altijd het zelfde doel voor ogen: een mooi klokje, gebaseerd op het originele kaartje waar je jaren met plezier naar zult kijken. Je hoeft zelf niets te doen, behalve het kaartje zorgvuldig in te scannen of naar ons op te sturen. Wat je nooit moet doen is even een fotootje maken van het kaartje, dit lijkt misschien de makkelijkste weg, maar het resultaat wordt vele malen minder mooi hierdoor !

Wij verzorgen gratis het ontwerp en gaan voor elk klokje weer met evenzoveel plezier aan de slag. Als je dit graag wilt, plaatsen we ook een cijferrand erbij tegen een meerprijs, dit komt niet altijd de klok ten goede, sommige foto's zijn te druk  en dan wordt het een beetje een rommelig geheel dan. Ons advies is om het weg te laten, of om het zoals hiernaast, in een subtiele kleur te laten zetten zodat het niet zoveel aandacht vraagt.

Er zijn 3 maten : 16 cm - 22 cm - 30 cm, de grootste heeft een traploos niet tikkend uurwerkje, bij de middelste kun je dit ook krijgen, maar dan moet je bij verzenden straks wel kiezen voor pakketdienst, niet voor brievenbuspost (deze past net niet door de brievenbus)

 Meer informatie over klokje met geboortekaartje.

Klokje met geboortekaartje