Donkere shirts met logo of afbeelding vrijgemaakt van de achtergrond (WOW)

jklh

Je kunt een donker shirt waar je een logo of embleem op wilt op 2 manieren laten drukken : met rechte randen (OBM heet dat), of met het logo zwevend, WOW heet dit. (zie foto hiernaast) Dan worden de omtreklijnen van je afbeelding aangehouden. Het is een wat prijziger methode, maar het resultaat is vaak wel veel leuker dan wanner je het vierkant of rechthoekig met een achtergrondkleur erop laat zetten. Het vrijmaken van de achtergrond "WOW-techniek" heet dit, is zeer arbeidsintensief, en daardoor niet goedkoop.

Helaas is de WOW methode niet altijd mogelijk. Als er veel dunne, kriebelige lijntjes zijn op de grens van de afbeelding en de achtergrond, lukt het technisch niet om deze vrij te maken.  Als je twijfelt of je afbeelding geschikt is,, stuur je 'm gewoon even over de mail, dan kijken we of het mogelijk is.

 

Vrouwen t shirts moet je bij ons altijd zelf aanleveren.

Dat klinkt misschien niet handig, maar er zijn zoveel soorten meiden en damesshirtjes, dat het zonde zou zijn als jouw favoriete modelletje er niet tussenzit. De een wil een ronde hals, de ander een hoge, een v-hals of juist een heel diep uitgesneden shirt, de een wil gewoon wit, de ander licht rose of een met een polokraagje, ga zo maar door. Stuur je shirtjes gewoon op, of breng ze even langs in de winkel. Dan heb je altijd de perfecte basis voor jouw nieuwe lievelings- shirtje.

Als je zelf shirtjes hebt gekocht, stuur ze dan naar onze winkel , en maak vervolgens de opdracht op deze website af. Als het binnen is, wordt het meteen bedrukt en gaat het uiterlijk de volgende dag weer met de koeriersdienst van post.nl mee. Heel simpel dus. Je kunt het ook langsbrengen als je in de buurt woont natuurlijk.

Het adres om ze op te sturen :

printkado/paperwhite

haarlemmerstraat 189

2312DP leiden

bestellen WOW eigen textiel 1 stuk

    Levertijd:op werkdagen voor 12.00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
Bestel
  • Informatie

een afbeelding met een niet vierkante of rechthoekige omtrek vrijlaten maken van de achtergrond a-4 formaat

zelf je textiel aanleveren