Donkere shirts met gekleurde letters, (plotteren)

qwpo

Teksten kunnen we op zowel licht als donker textiel bedrukken, maar deze plotter- methode wordt meestal voor donker gekleurd textiel gebruikt. De letters worden uit polyurethaan film gesneden en vervolgens op textiel gedrukt. De tekst mag maximaal uit 20 leestekens bestaan per opdruk en wordt standaard op A4 formaat gedrukt. Je kunt kiezen uit verschillende opdruk kleuren en prints. Er zijn neon kleuren, giraffe en andere dierenprints, maar ook zilver, slang en jeans prints, ga zo maar door.

Wat niet kan, is verschillende kleuren mixen, of sommige letters heel klein en sommige groot. Alles is even groot, en altijd in 1 kleur.

 

 

 

Als je veel dezelfde shirts wilt laten drukken, is deze plotter-techniek niet de goedkoopste, doordat het pellen zeer arbeidsintensief is, en voor elk shirt weer opnieuw moet gebeuren, krijg je helaas geen korting als je er meerdere wilt. Je kunt dan beter een licht shirt kiezen, en deze met de transfer techniek voor lichte ondergronden laten bedrukken, daarbij is de korting het hoogst. Ook als je voor en achterkant wilt laten drukken, betaal je bij deze techniek telkens de volle prijs, 

Vrouwen t shirts moet je bij ons altijd zelf aanleveren.

Dat klinkt misschien niet handig, maar er zijn zoveel soorten meiden en damesshirtjes, dat het zonde zou zijn als jouw favoriete modelletje er niet tussenzit. De een wil een ronde hals, de ander een hoge, een v-hals of juist een heel diep uitgesneden shirt, de een wil gewoon wit, de ander licht rose of een met een polokraagje, ga zo maar door. Stuur je shirtjes gewoon op, of breng ze even langs in de winkel. Dan heb je altijd de perfecte basis voor jouw nieuwe lievelings- shirtje.

Als je zelf shirtjes hebt gekocht, stuur ze dan naar onze winkel , en maak vervolgens de opdracht op deze website af. Als het binnen is, wordt het meteen bedrukt en gaat het uiterlijk de volgende dag weer met de koeriersdienst van post.nl mee. Heel simpel dus. Je kunt het ook langsbrengen als je in de buurt woont natuurlijk.

Het adres om ze op te sturen :

printkado/paperwhite

haarlemmerstraat 189

2312DP leiden

plotteren

    Levertijd:op werkdagen voor 12.00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
Bestel
  • Informatie