Kussensloop

Foto op een kussensloop bedrukken

Een kussensloop laten bedrukken is een fantastisch idee om je vriendje een aandenken aan een leuke reis van jullie samen te geven.

Of je vriendinnetje te laten weten dat je echt stapel verliefd op haar bent. Je huisgenoot laten weten jullie haar verjaardag niet vergeten zijn en verrassen met een leuke foto van jullie groepje. Ook oma's en opa's zijn blij verrast met een kussensloop waarop de kleinkinderen afgebeeld staan. Verzin er een leuk tekstje bij en je hebt een super kado. Ook als iemand uit je vriendengroep voor een tijdje naar het buitenland vertrekt, is een kussensloop met een collage van foto's of een lekker grote foto van jullie samen een hartstikke leuk kado. Een kussensloop is lekker plat, 't past zo in de koffer en 't is nog handig ook.
We hebben witte en crème kleur kussenslopenslopen in de maat H 60 x B 70 cm.

Let op: Wij werken niet met een editor, omdat dit het eindresultaat meestal niet ten goede komt. Sommige mensen zijn huiverig of wantrouwend omdat ze een editor gewend zijn en denken dat daarmee alles onder controle is. Dat is natuurlijk een illusie, want het eindresultaat is niet altijd beter via deze werkwijze. Er komt vaak veel ervaring bij kijken om de meest optimale keuzes te maken, en die ervaring heeft een klant meestal niet. Wij doen dit werk al heel lang en onze ervaring krijg je dus gratis erbij. We willen graag trots zijn op het eindproduct. Heb je specifieke wensen, bijvoorbeeld wil je een woord uitvergroot en dik gedrukt of in kleur hebben, of wil je de foto zwart-wit afgedrukt hebben, dan kun je dit in het "opmerkingen" vakje bij je bestelling opgeven. Klik hier voor nog meer info.

Heb je veel dezelfde slopen nodig dan kan zeefdrukken een optie zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zeefdruk offerte