Baby textiel

rompertje foto

Als er een nieuwe baby bijkomt, is dat altijd reden voor heel veel kadootjes. En zo'n kleintje heeft ook heel veel kleertjes nodig, tenminste... dat vindt oma. En tante. En iedereen die op kraambezoek mag komen.

En mama en papa vinden het maar wat leuk, al die lieve, schattige nieuwe spulletjes, om de baby elke ochtend weer met veel liefde in aan te kleden. Maar welk shirtje zul je nooit wegdoen, of door geven aan een ander als je baby er uit gegroeid is? Juist... die met zijn of haar eigen naam erop. Of met die ene leuke foto . Dat is er eentje, die blijft. Altijd. Als aandenken aan die tijd, dat íe nog zo'n klein ukkie was. Zo lief!

Er zijn nog heeeeeel veel meer baby kadootjes die wij bedrukken. (Mutsjes, sokjes, slaapzak, pyjama, badcape, badjasje, vestje, sweatshirtje, knuffeltjes,  etc)

Deze hebben we ondergebracht op een aparte handige  website speciaal voor de allerkleinste ukkies: hipbabykado.nl.   Hier vindt je ook echt heel heel veel leuke tekstjes op rompertjes, mutsjes, slabbetjes, sokjes en shirtjes.

Op deze website staan een beperkt aantal kraamkadootjes : bezoek onze speciale baby-website, daar kom je heeeel veel leuke, originele babykleding of babyattributen waarop je zelf een naam of foto kunt zetten tegen!  www.hipbabykado.nl