Extra info klokje geboortekaartje

 

Scan het kaartje zo goed mogelijk in. Heb je weinig ervaring hiermee, stuur het kaartje dan gerust op naar ons, ook als het kaartje bijvoorbeeld uit verschillende kanten bestaat en je vindt het moeilijk in te schatten wat leuk gaat worden. Maak dan eerst hier de bestelling aan, en stuur dan met de post het kaartje naar :

printkado/paperwhite  haarlemmerstraat 189  2312DP leiden

Let op!

Geboortekaartjes zijn eigenlijk bijna altijd erg lastig te plaatsen op een rond klokje  omdat ze vaak vierkant opgemaakt zijn, met een belangrijk deel in het midden. Wij hebben jarenlange ervaring in het omzeilen van deze 2 lastige problemen, en vinden altijd wel een manier om er een leuk klokje van te maken. Komen we er echt niet uit, dan mailen we je altijd, een niet mooi klokje is voor ons ook geen reclame natuurlijk.

De tekst wordt qua spelling precies overgenomen zoals jij het invult. Check spelfouten, en geef aan wat de roepnaam is van de baby.

Kleuren bij  geboortekaartjes  kunnen altijd afwijken van het origineel.  Bij een geboortekaartje met heel veel items erop die allemaal grafisch van aard zijn, laten we meestal de kleuren zoals ze binnenkomen, ook al wijkt het af van het origineel, want als we de ene kleur afstellen, gaat de andere kleur automatisch mee. Als er weinig kleuren inzitten, proberen we altijd de kleur zo fris, sterk en krachtig mogelijk erop te krijgen. Soms wijkt hij daardoor iets af van het kaartje, maar het eindresultaat is wel een veel mooier klokje en dat is belangrijker.

Het allermoeilijkste geboortekaartje is degene met een gefotografeerd zwart wit gedrukt gezichtje met daaromheen allerlei grafische dingetjes met een kleurtje. Ons uitgangspunt is altijd dat het gezichtje het allerbelangrijkst is van het klokje, dat moet er mooi opkomen. Vaak is de kwaliteit van de foto slecht, te donker, te rood. Het vereist dan altijd heel wat kunst-en-vliegwerk om er een bevredigend eindresultaat uit te krijgen. Dat dan daarmee de kleuren van de rest van het geboortekaartje veranderen, nemen we maar op de koop toe. Soms is het in zo'n geval beter, om alleen het gezichtje eruit te lichten, en de rest weg te laten van het kaartje, omdat het alleen maar gaat storen.

Krijg je een voorbeeldje te zien vooraf?

Nee, want wij werken bewust niet met een programma waarbij je zelf je foto of kaartje passend moet maken op het te bedrukken voorwerp. Wij vlakken onze kennis, ervaring en creativiteit liever niet uit en maken voor jou graag alle moeilijke beslissingen die we in het proces van ontwerpen tegenkomen. Soms is het daardoor misschien een beetje anders dan je zelf in gedachten had, maar het gaat er altijd om dat het eindresultaat een mooi klokje wordt. Aangezien het ontwerpen vaak al veel kostbare tijd in beslag neemt, gaan we na deze stap direct door naar het drukken van het klokje. Tussendoor proefjes laten zien ter goedkeuring aan de klant is erg tijdrovend, kostbaar en leidt niet tot een beter resultaat, en om de kosten lekker laag te houden slaan we deze stap dus over.

Als je ons niet de regie durft te geven over het eindresultaat, kun je natuurlijk altijd zelf op je computer je ontwerpje in elkaar zetten. Maak het ontwerp helemaal kant en klaar, dus inclusief lettertypes e.d. en maak er dan een JPG, GIF bestand van. Het komt er dan zoals je het zelf hebt aangeleverd, helemaal onveranderd op straks.