Extra info bekers

 

Foto opmaak:
Wij werken bewust niet met een programma waarbij je zelf je foto passend moet maken op het te bedrukken voorwerp.
Onze expertise vlakken we liever niet uit en maken voor jou graag alle moeilijke beslissingen die we in het proces van ontwerpen tegenkomen. Soms is het daardoor misschien een beetje anders dan je zelf in gedachten had, maar het gaat er altijd om dat het eindresultaat mooi wordt. Het is uitsluitend bij grote aantallen mogelijk om een proefdruk in PDF te ontvangen. Als je ons niet de regie durft te geven over het eindresultaat, kun je natuurlijk altijd zelf op je computer je ontwerpje in elkaar zetten. Maak het ontwerp helemaal kant en klaar, dus inclusief lettertypes e.d. en maak er dan bij voorkeur een JPG van, het komt er dan onveranderd op.
Toegestaan zijn de bestanden:  JPG - GIF - PNG. Een ander type bestand kun je eerst zelf omzetten op zamzar.com  Minimaal 100 KB en maximaal 10 MB.


Tekst opmaak in de velden:
Wij krijgen de teksten die in het tekstvak zijn ingevuld, binnen als een lange zin, en delen het altijd zo leuk mogelijk op. Als je graag zelf wat meer regie hierover wilt houden typ het dan zo:

 Laat alles los en neem / met je hele hart / je toevlucht tot Mij alleen. / Ik zal je bevrijden / van alles wat je pijn doet. / Er is geen reden / voor zorgen of angst. / B.G. 18 : 66 

dan breken we de tekst na iedere / af en beginnen met een nieuwe zin. We maken automatisch altijd de afzender kleiner, en zetten de eerste delen vaak wat groter, als dit logisch en mooi is. Wil je perse alles even groot, zet dit dan maar gewoon erbij, dan delen we het in zoals jij dat wilt. Ook als je de tekst bijvoorbeeld niet gecentreerd wilt hebben maar links of rechts uitgelijnd, of omdat je een bepaald woord groter wilt hebben kun je dit in het 'opmerkingen vak' erbij zetten. Een andere mogelijkheid is dat je de tekst zelf in een email opmaakt en hem los meestuurt met de bestelling. Geef dit aan in het 'opmerkingen vak'.

 

Meerdere bekers met tekst

Wil je verschillende foto's met verschillende teksten bestellen, zorg er dan voor dat je bij het opgeven van de tekst aangeeft voor welke foto de tekst is bestemd. Je kunt al je foto's ook eerst hernoemen naar bijvoorbeeld {foto1.jpg} ect. voor dat je ze naar ons upload en anders krijg je bijvooorbeeld JS05553.jpg

Voorbeeld:

Zo komt het er dan ongeveer uit te zien:

 

TIPS: Ook een beker met alleen een tekst erop, zoals bijvoorbeeld: "reuze bedankt voor jullie goede zorgen ", of "liefs van Kiki",  is een leuk kado, en bij ons hoeven ze echt niet saai te worden ! Kies uit een van de vele lettertypes en geef er eventueel een kleurtje aan.

Wij zetten je tekst er zo groot mogelijk op, of als je meer tekst wilt, delen we het altijd speels voor je op, Wat ook een erg leuk effect geeft, is als je zelf op je eigen computer met behulp van een foto bewerking programma een brede collage maakt van diverse kiekjes en deze speels met bijvoorbeeld een randje van  polaroid foto's eromheen, naast elkaar opmaakt. Hou er wel rekening mee dat de foto's die je in een collage zet, niet bijgesteld kunnen worden als ze te licht of te donker zijn, dus kies foto's die elkaar niet te veel ontlopen. En zorg ervoor dat je met je opmaak niet in de hoogte, maar juist  in de breedte werkt: een beker wit en met een randje heeft maar 8,5 cm hoog om te drukken, maar 20 cm breedte.