Boxershort

boxershort-foto en tekst

Een boxershort laten bedrukken; dat kan met een foto, tekst of foto en tekst. De boxershort is lekker zacht, rekt goed, en heeft een neutrale bovenrand.

 

Geef je vriendje een onderbroekkie met jouw leukste foto erop en een waarschuwing voor andere dames dat hij helemaal van jou is, of feliciteer hem met zijn verjaardag. Wedden dat hij zijn Bjornborgjes in de kast laat liggen omdat die van jou gewoon veel leuker is?

Kijk ook eens op onze website tekstkado.nl, hier vind je boxershorts met grappige teksten voor een man die nu eindelijk eens moet erkennen dat íe nu echt een ouwe lul geworden is, of voor jongere mannen, die een lullig kadootje zoals dit wel kunnen waarderen. Als je een foto gaat verzenden, gebruik dan onderstaande verzendknop. Let op: wij werken niet met een zelf opmaak programma, dus je foto komt niet meteen terug in een ander beeld. Het ontwerpen hoef je dus niet zelf te doen. Soms is het leuk om de foto bij de tekst te laten, soms is het beter om de beide broekspijpen te gebruiken, je kunt dit beter aan ons overlaten. Heb je specifieke wensen hierover, zet het dan gewoon bij opmerkingen erbij. We kunnen ook tekst op de achterkant (op de billen dus) drukken.

Witte of zwarte boxershort met alleen tekst

vanaf

Witte of zwarte boxershort foto en tekst

vanaf