Hippe vintage shirts

Hoezo zelf drukken truttig ? Met deze geweldige shirts maak je zelf een hip shirt, dat niet onderdoet voor de shirts die je in een kledingwinkel ziet hangen.

Alleen heeft deze nou net precies de tekst die jij wilt. Ook een geweldig idee om kado te geven als verjaardags kado als je makker 40 wordt, of aan je broertje te geven voor z'n diploma uitreiking. Kies een van de leeftijd shirts uit, of zoek een leuke tekst op internet, tenzij je zelf er al eentje weet natuurlijk.

Met de handige indeling- voorbeelden krijg je een idee hoe het er zo uit kan gaan zien, kies hier eentje van uit, zoek een lettertype uit die jij mooi vindt, en wij doen de rest voor je.

Je kunt kiezen uit 3 kleuren vintage shirts, geverfd met de hippe "cold dye " verftechnieken die ze tegenwoordig gebruiken om net dat leuke vintage tintje er aan te geven. Of kies voor de prachtige denim versie, want je weet : denim is hot.

Voor meiden hebben we ze trouwens ook. Zal ze er blij mee zijn ? Dat ligt aan wat jij erop laat zetten, aan het shirtje zal het niet liggen, dat is zeker.