Kussensloop met collage

Bij een collage (die je eerst zelf in elkaar zet thuis of die je tegen een meerprijs door ons in elkaar laat zetten) kun je ook een leuke tekst laten verwerken.

Je kunt bij de voorbeelden zien hoe het geplaatst kan worden, je kunt het aan ons overlaten hoe het het het mooiste uitkomt, maar als je graag zelf bepalen wilt hoe je opgedeeld moet worden, kun je dit erbij aangeven natuurlijk.

De kleuren van een collage zijn vaak wat onrustig, we proberen altijd om het geheel wat rustiger te krijgen zodat de gezichten wat meer eruit springen. Ook kun je zelf bij het uitzoeken van de foto's die je gaat gebruiken voor je collage kiezen voor foto's in een bepaald kleurthema. Je kunt de collage rechthoekig, vierkant of grillig opstellen voor een speelser effect.

Wil je graag een collage op een kussensloop laten zetten, maar heb je niet genoeg ervaring om dit leuk in elkaar te knutselen ? Wij kunnen je dit werk ook uit handen nemen, voor een geringe meerprijs.  Kies daarvoor eerst de optie of je er wel of geen tekst bij wilt, en kies daarna voor de optie "collage ook maken". Je kunt kijken bij de opties hoe je het leuk ingedeeld kunt krijgen.

Je kunt de foto's meesturen met de foto verzendknop, of stuur ze in een email naar ons toe. Wij zorgen dan dat het er leuk op komt straks.

Het kan in kleur, in zwart wit (soms is dit mooier, als je bijvoorbeeld gekleurde en zwart witte foto's samen op een sloop wilt) sowieso worden bij ons de collagekleuren naar elkaar toegebracht, om zo een beetje meer een eenheid en een rustiger aanzicht te krijgen in het eindresultaat.

Stuur niet teveel foto's op, want dit is vaak niet mooier. Maximaal 10 foto's, minder is beter, want dan wordt het wat rustiger.