Sloophouten foto klokjes

Sloophouten klokjes hebben een heel eigen charme. De plankjes zijn niet egaal, een beetje ruw en daardoor zie je overal plekjes die niet goed ingedekt zijn. De plankjes geven diepe gleuven door de foto heen, we proberen altijd om belangrijke delen te ontzien in je foto, maar dat kan niet altijd.

Dus gaat er wel eens een gleuf door een deel van een neus heen, of zoiets. Ook is het oppervlak ruw, ribbelig en noestig, net zoals een echte boom. Dit geeft een speciaal sfeertje aan de klok, het kan een heel leuk effect toevoegen, maar het kan ook heel lelijk uitpakken.

Vermijd daarom drukke foto's, liefst alleen 1 persoon erop, met een rustige achtergrond, veel contrast in de foto en als je het niet bezwaarlijk vindt dat de klok zwart wit wordt afgedrukt heb je een mooi uitgangspunt. De foto full colour laten is iets wat we sterk afraden.

Kan er een cijferrand op ? Ja dat kan, maar deze klokjes zijn niet geheel rond, ze hebben soms een piepklein beetje een ovalere vorm en dat valt erg op bij een cijferrand. Ook komt er wel eens een cijfertje niet helemaal precies in of buiten de gleuven terecht, ( zie voorbeeld foto) dit hoort er allemaal bij als je kiest voor een extra cijferrand.

Foto's mag je gewoon gekleurd inzenden, wij werken ze bij zodat ze zwart wit , of wat rustiger qua kleur worden en geschikt worden voor dit soort klokjes.

Vinden we de ingezonden foto geen goed plan, dan drukken we het niet af maar overleggen we per mail eerst of je een andere foto hebt of een andere ondergrond zou willen uitkiezen.

 

 

 • Verkrijgbaar in 19 en 27 cm.
 • Zwarte wijzers met seconde wijzer.

   Wij delen gratis de klok zo mooi mogelijk voor je in, we doen dit werk al heel wat jaren en weten precies waar de valkuilen zitten in het ontwerpproces.
  Je hoeft zelf niets te doen, behalve de foto te verzenden. Wij verzorgen gratis het ontwerp en gaan voor elk klokje weer met evenzoveel plezier aan de slag.

  Let op!
  Hout is een natuurproduct, en heeft daardoor nooit een smetteloos oppervlak. Hierdoor kun je  kleine scheurtjes, blaasjes, streepjes en andere oneffenheden zien in de opdruk.  De achtergrond is half mat wit met wat noesten . Bij deze houten klokjes komt de foto er standaard in zwart wit op voor het mooiste resultaat.

 •  

  Geboortekaartje op sloophouten klokje

  vanaf

  Sloophouten fotoklok