Levertijd en kosten


Wanneer je op werkdagen voor 12.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Kies als het kan, altijd voor brievenbuspost.
Is het artikel te groot voor de brievenbus,  kies alleen dan voor 'pakketdienst' in plaats van 'brievenbuszending'. Postnl wil graag dat alle kleinere pakjes die gewoon door de brievenbus passen gewoon met de  postbode via brievenbuspost afgeleverd kan worden en niet met pakketdienst aangeboden hoeven te worden. Kies je toch voor pakketdienst en past het wel door de brievenbus dan is de kans dat Post.nl het zelf voorsorteert en alsnog bij de brievenbuspost voegt.  

Uitzondering:
Bij 'vooraf betalen wachten we eerst tot de betaling binnen is alvorens de bestelling in behandeling wordt genomen. Hierdoor wordt de levertijd vertraagd t.o.v. de directe betaalmethodes zoals Ideal en creditcard.

Ophalen in Leiden
Zodra de bestelling klaar is krijg je per email een bericht dat je het kunt komen ophalen. Het is in de meeste gevallen de volgende werkdag na 12.00 uur af te halen. Onder werkdagen wordt verstaan : doordeweekse dagen, als het op vrijdag na 12.00 besteld wordt, is het maandagmiddag na 14.00 af te halen. Wacht altijd eerst de email af waarin wordt aangegeven dat je bestelling opgehaald kan worden.

Brievenbuspakje
Wij verzenden de bestelling in een speciaal hiervoor goedgekeurd kartonnen doosje of plastic envelop die precies door een standaard formaat brievenbus past. Deze worden door postnl in de brievenbus afgeleverd. Je ontvangt in de avond een track and trace code waarmee het pakje gedeeltelijk traceerbaar is.


Pakketdienst
We verzenden het pakket met postnl. Aan het eind van de dag ontvang je een track and tracecode  waarmee je het pakket kunt volgen.
Voor meer informatie over de bezorging van postnl kun je hier klikken.