Leisteen rond, 15 x 15 cm

    Levertijd:op werkdagen voor 12.00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
De foto's verzend je achteraf na de betaling.
Helaas niet geschikt voor buiten gebruik, omdat de kleuren zullen vervagen door de invloed van de zon. Mocht je het toch buiten willen gebruiken, bewerk de leisteen dan eerst met een uv bestendige coating om weersinvloeden tegen te gaan.

Leisteen waarbij de foto rechtstreeks op het steen wordt gedrukt.

Een gekleurde afdruk kan natuurlijk ook, maar het is mooier bij dit artikel als er gekozen wordt voor een minder kleurige afdruk. In dat geval nemen we één kleur en die isoleren we, de rest wordt dan zwart wit afgedrukt. Er worden twee standaards meegeleverd, behalve bij de leisteen klok, hier zitten ophanghaakjes bij.

Houd er rekening mee dat van de randen van je foto 0,5 mm weg kan vallen. We hebben een paar millimeter nodig om de foto passend te krijgen op het product.Wanneer je de foto in kleur afgedrukt wilt hebben zorg er dan voor dat je een foto doorstuurt met een hoge resolutie,  minimaal 1mb (1000kb). Anders kunnen de kleuren flets worden.
Leisteen is een natuurproduct, en iedere leisteen reageert anders tijdens het drukken. Als je meerdere leistenen met dezelfde foto laat maken zul je dus ook altijd een onderling verschil gaan zien in intensiteit van de opdruk. Dit is door ons niet te beinvloeden en daardoor dus ook geen reden om achteraf een vervangende leisteen op te vragen.